Els nostres inicis es remunten cap a l'any 1979, quan el mestre pastisser Miquel Martí i la seva família arriben a Viladecans. Un cop establerts a la ciutat decideixen obrir el Forn de la Plaça.
De llavors ençà, ens hem convertit en un referent a la ciutat, contribuint a endolcir la vida de Viladecans.
Al capdavant del Forn hi ha actualment la segona generació de mestres pastissers, que continua amb la tradició heretada des dels inicis del forn i apostant per la innovació en el producte.
Des d'aquells inicis fins a l'actualitat, els nostres valors sempre han estat els mateixos:
- Apostem per la màxima qualitat de les matèries primeres i per l'elaboració artesanal dels nostres productes.
- Primem sempre el producte de proximitat, reduint l'empremta de carboni al medi ambient i donant vida als productors del nostre entorn.
- Tenim passió per la nostra feina i per fer feliços nostres clients.
Emocionar els nostres clients amb el producte que elaborem diàriament és el més difícil de la nostra feina. Aquest és el nostre principal objectiu.